Kan jag ansluta mig till fiber?

Mer information

Är du ansluten till stadsnätet?

Vill du veta om din fastighet, lägenhet eller lokal är ansluten till stadsnätet går du in på sidan för att beställa tjänster i stadsnätet Tjänster och tjänsteleverantörer där väljer du att simulera en beställning av en tjänst hos någon av våra tjänsteleverantörer för att fylla i din adress och se om du kan beställa en tjänst – kan du beställa en tjänst, så är din adress ansluten och du kan beställa den/de tjänster du önskar.

Saknas din adress kan du skicka en intresseanmälan om stadsnätsanslutning så återkommer vi med besked om möjligheterna att ansluta sig till stadsnätet.

Är du bosatt hos Marks Bostads AB  är du alltid ansluten till Marks Energi AB stadsnät (även om det ännu finns ett litet antal lägenheter som inte har blivit uppkopplade i  Öxabäck).

 

Ett nät för telefon, tv och internet

När Marks Energi AB stadsnät anslutit din bostad, fastighet eller ditt företag till fibernätet och du har tecknat avtal med önskade tjänsteleverantörer kan du både ringa, se på tv och surfa via fibernätet.

Att ringa via fibernätet fungerar precis som vanligt. Du kan behålla ditt telefonnummer och nummerpresentation. Den enda skillnaden är att du ringer via fibernätet istället för telenätet. Att se på tv via fibernätet innebär att du har ett stort utbud av kanaler att välja bland och att du slipper installera parabol, antenn eller använda programkort. Att surfa via fibernätet är enkelt och kapaciteten är stor. Du surfar hur mycket du vill till ett fast månadspris.

Läs mer

om våra produkter och tjänster

Drönarbild på lägenhetskomplex

Vad kostar Fiberanslutning?

Här kan du läsa mer kring vad det kostar för fiberanslutning.

Läs mer

Man jobbar på laptop vid ett bord

Intresseanmälan - Fiber

Vid intresse av eventuellt framtida fiberanslutning, fyll i en intresseanmälan

Intresseanmälan - fiber

Kvinna som arbetar i kundservice

Kontakta oss

Vi finns till för att hjälpa dig som kund. Har du ytterligare frågor som du inte hittar svar på, kontakta oss.

Kontakta oss